DNB og PayPal inngår samarbeid

0
78

Med et mål om å forenkle betalingen for DNBs rundt to millioner personkunder, har den amerikanske nettbetalingstjenesten PayPal blitt med på et samarbeid.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

12. februar offentliggjorde konserndirektør for New Business i DNB, Rasmus Figenschou avtalene på Future Banking, som i følge Dagens Næringsliv skal arrangeres i regi av IKT Norge og Finans Norge.

Figenschou uttaler til dn.no at;

– Planen er å utvikle flere nye funksjoner som vil gjøre det enklere for DNB-kunder å administrere PayPal-kontoen sin i bankens mobilbank. Funksjonene skal også gjøre det lettere for kundene å bruke bankens tjenester i Pay Pals digitale lommebok online eller i app.

I praksis vil samarbeidet blant annet føre til at Pay Pals kontooversikt etter hvert skal bli tilgjengelig i DNBs mobilbank. Dn.no opplyser at DNBs kunder så vil kunne legge til kortene sine i Pay Pals lommebok, og dermed lettere kunne velge den betalingsmåten man ønsker å benytte.

Det opplyses videre at PayPal har registrert over en million aktive PayPal-kontoer her i landet, og at mange av disse PayPal-kundene også er kunder i DNB.