Hvorfor bare hvitt og grått?

0
73

Man snakker ofte om «å sette farge på hverdagen», men det er ikke alltid så lett, når man jobber i en bedrift med strenge kleskoder. Color4care har satt seg fore å sette farge på i hvert fall en yrkesgruppe – helsearbeiderne.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Color4care ble grunnlagt i 2011, da en av grunnleggerne, som da studerte til sykepleier, så hvordan andre utdanninger hadde vesker som representerte deres studieprogram. Et ønske om farge i hverdagen dukket opp.

Tanken var at «uniformeringen» med vesker skapte en form for samhold og yrkestolthet allerede under utdanningsperioden, men at dette manglet for helsestudenter.

Nye tanker dukket opp

Videre dukket det opp en tanke rundt om det var noe man kunne gjøre for å styrke helsearbeidernes yrkestolthet.

Grunnleggerne utviklet en spesialdesignet carebag som skulle passe en sykepleiers behov. Det skulle finnes plass til bøker, penner og annet som behøvdes å tas med i farten. En veske som kunne følge med fra studiet og inn i arbeidslivet og være et tydelig symbol for det fantastiske yrket bæreren valgte.

Utvidet sortimentet

Etter hvert så man at behovet for egen utrustning var større enn som så, og i ettertid har funksjonelle, fargeglade og morsomme produkter kommet frem. Produkter som hjelper helsearbeideren med å sette et personlig preg på sin arbeidsuniform og som setter litt farge på det som ellers kan se ut som en hvit og kjedelig omsorgstilværelse.

Color4cares ordtak er Glede, Farge og Omtanke.

Les mer på: https://www.color4care.no/