En gylden pitch-mulighet

0
141

Suksessen gjentas i april

Nylig gikk CWi Investor Pitch av stabelen hos det som må sies å være et av Norges råeste coworkingspace, nemlig hos CWi Moss. Arrangementet var en unik mulighet for startups og scaleups til å pitche sin bedrift for investorer og publikum.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst og foto

På programmet sto blant annet en pitche-konkurranse hvor inntil ti kvalifiserte startups og scaleups fikk muligheten til å stå på stand for å fremvise sine tjenester og produkter for investorene og publikum. De fire beste bedriftene fikk, etter avstemning, fem minutter til å pitche for en jury, investorer samt publikum. Juryen kåret så en vinner av konkurransen og premier ble utdelt.

Sterke aktører

Arrangementet må sies å ha vært en gylden mulighet for bedrifter med kapitalbehov, men også for investorer med vilje til å legge penger i et lovende prosjekt. På den bistående siden, var CWi Moss AS, Fledsberg Finans, MNU, ØFN, Smart Innovation Norway, Næringshagen Østfold, Østfold fylkeskommune og Innovasjon Norge representert. SpareBank 1 Østfold Akershus og SANDS – Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange bidro økonomisk til arrangementet.


Startups og scaleups som var til stede med stands, inkluderer:

Bbhugmehttps://www.bbhugme.com
Bee Conceptshttps://www.beeconcepts.com
Cavaihttp://www.cav.ai
Dermatolog.nohttp://www.dermatolog.no
Ewave Norge Aswww.ewave.no
Fácilwww.getfacil.com
Homeboxxhttps://homeboxx.com
Prediktor Medical AShttps://www.prediktormedical.com
Science Addictionhttps://www.science-addiction.com
Sharefox (Tooler AS) – https://sharefox.no Accent

– Tusen takk til investorer, samarbeidspartnere, publikum og oppstartsselskapene som deltok på vår første Investor-pitch. Gratulerer så mye til dermatolog.no som stakk av med seieren, tett fulgt av Science Addiction, Cavai og bbhugme. Gikk du glipp av eventet? Frykt ikke! Neste runde holdes allerede 11. april, da blir det flere muligheter, forteller CEO og partner i Coworking International, Kåre Arthur Trobe.

Ny mulighet

Torsdag 11. april gjentas altså suksessen med en ny runde av CWi Investor Pitch! Arrangementet avholdes hos CWi Moss og er en unik mulighet for Startups og scaleups til å pitche sin bedrift for investorer og publikum.

– Dette er altså en pitche-konkurranse hvor inntil ti kvalifiserte startups og scaleups vil få muligheten til å stå på stand for å fremvise sine tjenester og produkter for investorene og publikum. Også denne gang vil de fire beste bedriftene få fem minutter til å pitche for juryen, investorene og publikum. Juryen kårer så vinneren av konkurransen og premier tildeles, forklarer Trobe.

Følg med!

Startups, scaleups, bedrifter med kapitalbehov, samt investorer med investeringsvilje bes melde seg på i god tid. Følg med på www.cwi.no/investorpitch/ eller https://www.facebook.com/cwimoss/ for oppdateringer på påmeldingsfrist med mer. Arrangementet er gratis for investorer og publikum.

CWi Moss holder til i Elisabeth von Hübschs gate 6 på Verket i Moss, Bygg: M:6. Celine Zapffe i CWi Moss kan kontaktes for informasjon, på telefon: 479 06 263 eller e-post: cz@cwi.no.