Næringsavisen trenger DEG

0
130

Hvor mye du tjener, er helt opp til deg…

Næringsavisen.no ønsker å komme i kontakt med selvgående journalister over hele landet – minst en i hvert fylke. Vårt hovedfokus er næringslivets små og store kriker og kroker. Børsnoterte selskaper byr ofte på spennende nytt, men gründervirksomhet og gode ideer er vel så interessant. Er det DEG vi leter etter?

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Det skjer mye spennende, og ikke minst positivt, på næringslivsfronten. Landet vårt er langstrakt, og består av mer enn bare de største byene, på samme måte som at det norske næringslivet består av langt mer enn kjente merkevarer og det lille knippet av næringslivsprofiler som oftest klarer å komme seg på tv-skjermen eller i den landsdekkende pressen for øvrig. Din oppgave blir å la resten av landet få vite hvem alle de andre er, og hva disse driver med.

Mye å ta tak i

Hvem kom opp med den gode ideen som førte til at et tettsted på Nordlandskysten plutselig opplevde tilflytning og dermed vekst?

Hva ble i praksis gjort da en snuoperasjon reddet arbeidsplassene i den lille bygda i Oppland?

Hvordan fikk Kathrine (15 år) med seg kommunepolitikere og lokalt næringsliv til å satse på hennes nye ide? Hvem puttet penger i prosjektet hennes, og hvordan opplever den unge jenta å være gründer?

Hvorfor flytter folk fra storbyen, for å jobbe på fiskemottaket i kystsamfunnet i Nord-Troms? Hva er det denne bedriften gjør, som andre ikke har tenkt på?

Hva skjedde da Trondheimsbedriften ansatte en produktiv kar med Williams syndrom? Hvilke kvaliteter tok vedkommende med seg inn i bedriften, som de manglet fra før, og hvordan ble arbeidsmiljøet endret?

Til inspirasjon

Her kunne vi fortsatt i det vide og det brede. Saken er at vi ønsker saker som dette, men også rene bedriftspresentasjoner, produktomtaler, presentasjoner av nye næringsområder, forskningsresultater og annet, ut av lokalpressen og rett i øynene og dermed også bevisstheten til hele det norske folk. Gode ideer, sunn utvikling, vellykkede snuoperasjoner med mer, kan inspirere stort, og dette ønsker Næringsavisen å bidra til.

Kontakt oss!

Hvor mye eller lite du ønsker å jobbe, er helt opp til deg. Vi ønsker oss selvsagt så mange informative og inspirerende artikler som mulig, men vi vil ikke være en tung stein på dine skuldre. Det er du selv som til syvende og sist er ansvarlig for summen du finner på kontoutskriften din.

Vi har kommet opp med en modell der kun din egen kapasitet og din bevissthet rundt egne kvalifikasjoner, setter grenser. Vi er allerede i dialog med dyktige journalister en rekke steder i landet, men vi gir oss ikke før vi kan si at vi kan dekke hele Norge.

Kontakt undertegnede for en prat om hvordan du kan få en fot innenfor i Næringsavisen. Vi gleder oss til å jobbe med deg.

Arne Kristian Løvik Stellander, redaktør, nås på e-post: jobb@naeringsavisen.no