Frode Kaspersen overtar roret i Ricoh Norge

0
134
Audun Gangstad (t.v.) overlater ansvaret for Ricoh Norge til Frode Kaspersen. Foto: Ricoh Norge

01. april trer Frode Kaspersen inn i rollen som administrerende direktør i Ricoh Norge. Han overtar stillingen etter Audun Gangstad, en mann som har ledet bedriften igjennom en periode med solid vekst.

En pressemelding fra Ricoh Norge

Frode Kaspersen, som har lang fartstid i bedriften, kommer fra stillingen som Regional Executive Service Director for Ricoh Norge og Danmark. Han tar over stafettpinnen fra Audun Gangstad som etter seks år i lederstolen har valgt å si opp sin stilling.

Nyheten om lederskiftet ble offentliggjort internt tirsdag ettermiddag. Raphaël Zaccardikunne som representant for styret i Ricoh Europa, meddele at de er svært fornøyde med å kunne tilby stillingen som administrerende direktør til Frode Kaspersen. Grunnet det japanskeide selskapets avvikende regnskapsår vil lederskiftet formelt sett tre i kraft første april.

Kaspersen er en samlende leder med svært høy tillit og respekt i bedriften. Han har vist sterke resultater fra tidligere stillinger i Ricoh, og vil stå for kontinuitet og stabilitet i en bedrift som har vært i gjennom flere omorganiseringer de siste årene.

Det er også en respektert leder som nå forlater virksomheten. Ricoh Norge har under Gangstads lederskap hatt solid vekst. Bedriftens øvrige ledere og ansatte står sammen om å takke Gangstad for hans uvurderlige bidrag og ønsker ham lykke til videre.

Les mer på: https://press.ricoh.no/pressreleases/ricoh-norge-faar-ny-administrerende-direktoer-2841975?utm_campaign=Alert&utm_source=alert&utm_medium=email