Salt fra Norskehavet i miljøvennlig forpakning

0
72

En pressemelding fra Jensen & Co

Jensen & Co har som visjon å tilby matglede gjennom gode og sunne valg. Vi er spesialist på markedstilgang og salg. Som leverandør til dagligvare- og serveringsmarkedet er vi stolte av å relansere Havsnø og Kråkebolle fra North Sea Salt Works i miljøvennlig forpakning.

Norske North Sea Salt Works produserer salt med det kalde, rene Norskehavet som eneste ingrediens. North Sea Salt Works elsker havet og har et ønske om å verne om det. Derfor produseres det kun på fornybar energi på fabrikken på øya Gossen i Møre og Romsdal.

Sjøvannet fra Saltsteinsleia er rikt på gode mineraler og gir en sterk og fin saltsmak. Havnsø er vinner av «Det Norske Måltid» i 2016 og har blitt tildelt Spesialitet-merket Unik Smak. Dette er kvalitetsstempel som vi er stolte av.

I den nye forpakningen finner vi en biopose som er unik i norsk dagligvare i dag. Posen er blant annet laget av 30% plantemateriale noe som gjør den nedbrytbar. Posen er tildelt høyeste EU sertifisering for kompostering, som betyr at den egner seg til hjemkompostering. Kartongen er laget av 100% gjenvunnet papp. Fyllingsgraden er også økt, slik at det nå transporteres mindre luft og mer produkt. Dette vil være med på å redusere CO2 utslippene fra dette produktet. Alle disse elementene er med på å bidra positivt til vårt økosystem.


– Ren, god og sunn mat som er produsert og distribuert på en god måte er alle elementer som bidrar positivt til vårt globale og personlige økosystem. Vi i Jensen & Co er opptatt av å bidra positivt til miljøet og er veldig fornøyde med å relansere et norskprodusert salt i ny og miljøvennlig forpakning. Dette viser at vi følger med på det som skjer i verden i dag og ikke minst at vi har gode leverandører med oss, sier Stine Fadum-Aas, kategoridirektør hos Jensen & Co.

EPDnr.: 5107362 Havsnø 175g
Norsk-produsert prisbelønnet havsalt av høyeste kvalitet og helt uten tilsetningsstoffer. Passer ypperlig som bordsalt og smaker godt over en frisk salat eller nykokte poteter. Brukes av kokker over hele verden. Vinner av juryens pris i konkurransen «Det norske måltid 2016».


EPDnr.: 5107537 Kråkebolle 250g
Smaken av Kråkebolle fint havsalt gjenspeiler norsk natur og hav med sin kraftige saltsmak og sprøe konsistens. Helt uten tilsetningsstoffer. Ideell for bruk til baking og i andre matoppskrifter og retter. Også godt egnet til bruk i hermetisering, røyking og speking.


Havsnø og Kråkebolle er tilgjengelig i utvalgte Meny, Coop og REMA 1000 butikker.

Les mer om North Sea Salt Works på: https://www.northseasaltworks.no/