Hans-Henrik Merckoll ny adm. direktør for IBM Norge

0
110
Hans-Henrik Merckoll, administrerende direktør, IBM Norge

En pressemelding fra IBM Norge

IBM annonserte torsdag 14. mars at Hans-Henrik Merckoll overtar som ny administrerende direktør for IBM Norge.

– Jeg er veldig glad for å kunne overta denne stillingen og ser frem til å ytterligere styrke IBMs markedsposisjon. Digitaliseringen fortsetter, nye teknologier ser dagens lys og IBM har en viktig rolle å spille for å hjelpe sine kunder til å endre måten de opererer på. Gjennom hele min karriere har jeg jobbet tett med mange ledende selskaper i Norge. Vår oppgave er å hjelpe våre kunder å utnytte nye muligheter på tvers av AI og data, sky, sikkerhet, blockchain og tingenes internett, sier Hans-Henrik Merckoll, adm. direktør i IBM Norge, i en kommentar til annonseringen.

Hans-Henrik Merckoll startet i IBM i 2017 som direktør for IBM Global Technology Services. Han har også lang erfaring fra ledende stillinger i IKT-bransjen i Norge, blant annet som administrerende direktør i HPE Norge, samt konserndirektør for Consulting i EVRY.

Utnevnelsen trer i kraft umiddelbart.