Feirer jubileum med ny singel

0
92
Foto: Achy Ouafik/Warner Music Norway

Donkeyboy fra Drammen ble et av Norges aller største popband, da de kapret både første og andreplassen på VG-lista med låtene «Ambitions» og «Sometimes» i 2009. Nå feirer de sine ti første år med ny singel.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Hvorfor velger så Næringsavisen å publisere en kulturell hendelse som dette? Svaret er selvfølgelig at, for mange er kultur et levebrød – og attpåtil et levebrød som lar utøvere, forfattere, låtskrivere, produsenter og mange andre, leve av det som trolig startet som en kreativ hobby.

Det er tøft å leve av å tilby kultur i dag. Spesielt i et lite land som Norge. Derfor fortjener alle som forsøker seg, stor respekt. Det er tross alt disse menneskene som gir oss underholdning til hverdag og fest. Og ikke bare gir de oss underholdning – de beste av dem, være seg musikk, teater, film og så videre, byr også på hjernetrim av ymse slag, avslapning, pauser i hverdagen, og mye, mye mer.

En pressemelding fra Warner Music Norway:

Når Donkeyboy nå feirer ti år som band kan de se tilbake på et tiår der de har vunnet både hjerter og priser med sine fengende poplåter. De har toppet lister gang på gang, høstet inn 32 platinatrofeer, og er til nå streamet over 200 millioner ganger, bare i Norge!

Suksesshistorien Kent, Cato, Peter og Thomas er allerede betydelig, men langt fra over. Og nå gir de ut ny musikk med en gammel kjenning – nemlig Linnea Aslaksen (tidligere Dale), som er vokalist på flere av
donkeyboys største hits. Blant dem nettopp historiske «Ambitions» og «Sometimes» fra oppstarten.

Siden den gang har vi ofte tenkt at det hadde vært moro å lage en låt med Linnea igjen. Nå, 10 år etter vi ringte henne for første gang, ringte vi igjen. Og hun takket heldigvis ja.

Heldigvis – for resultatet ble singelen «Think You Should», en rykende fersk låt fra hitmakeriet som er guttas studio i Drammen, laget med drahjelp fra gutta i Skinny Days.

«Think You Should» er en drivende poplåt i ekte donkeyboy-ånd. Og for å gjøre det ytterligere karakteristisk for den dataspillentusiastiske kvartetten: låten er delvis laget på gamingplattformen Twitch live.

Slå den på og bli med på feiringa av 10 år med donkeyboy!

Hør låta på: https://Donkeyboy.lnk.to/ThinkYouShould