DHL Express kåret til Norges 4. beste arbeidsplass

0
107
MOTTOK UTMERKELSEN: Linda Bengtsson, Marketing Communications Manager (f.v.), Liv Marit Stern, Head of HR og Kjersti Laumann, HR Business Partner mottok den gjeve utmerkelsen på vegne av DHL Express (Norway).

For 16. år på rad har Great Place to Work™ kåret Norges beste arbeidsplasser. Virksomhetene på toppen kjennetegnes av at medarbeidere føler seg sett og hørt, har sterk fellesskapsfølelse og føler stolthet for arbeidet de gjør. Tirsdag 19. mars ble DHL Express utnevnt til Norges 4. beste arbeidsplass i kategorien 200-499 ansatte.

«At vi fortsatt holder oss høyt i toppen blant Norges beste arbeidsplasser, gir virkelig en følelse av stolthet og glede hos alle medarbeidere i DHL Express! Vi har nok et år fått bekreftelse på at det vi gjør sammen i DHL Express Norge – «As One» – fungerer og gir resultater!», sier Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway) AS.

DHL Express sin globale FOCUS-strategi bygger på de fire pilarene; motiverte medarbeidere, høy servicekvalitet, lojale kunder og et profitabelt nettverk. En enkel og effektiv strategi som gir selskapet helhet og samhold «As One».

Aarbog utdyper: «Hos DHL Express er våre medarbeidere den viktigste kapitalen vi har! Det er de som på mange måter differensierer oss i markedet. Med motiverte medarbeidere klarer vi å skape bransjens beste kvalitet på våre tjenester, noe som gir oss lojale kunder. Vi har jobbet systematisk med dette over flere år, og ser tydelig sammenhengen i at motiverte og engasjerte medarbeidere over tid utvikler gode økonomiske resultater for selskapet. Vi ser viktigheten av å investere i våre ansatte, og jobber kontinuerlig med forbedringer. Det er derfor gledelig å se at våre interne resultater, både i egen medarbeiderundersøkelse, og også i Great Place to Work’s undersøkelse, har gått videre oppover på flere punkter i år.»

Verdsetter innsatsen til de ansatte

DHL Express ønsker å være en arbeidsplass hvor medarbeiderne kommer på jobb med glede, blir verdsatt for den innsatsen de gjør, får muligheten til å utvikle seg profesjonelt og realisere sitt fulle potensiale. Her er det rom for mangfold, og medarbeiderne skal være stolt av arbeidsplassen sin og føle at deres jobb har større betydning enn at det bare er en jobb.

Great Place to Work™ er et globalt konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og utvikle gode arbeidsplasser. Gjennom en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangeres de beste virksomhetene.

DHL – Logistikkselskapet for hele verden.

DHL er den globale markedslederen innen ekspress og logistikk med tilstedeværelse i 220 land og områder. DHL har en unik produktbredde og tilbyr ekspressfrakt, sjøfrakt, biltransport, lagring, internasjonal post og 3. parts logistikktjenester. Med programmer innen miljøvern, katastrofehjelp og utdanning, tar DP DHL sitt samfunnsansvar på alvor. DHL er en del av Deutsche Post DHL Group. Den totale gruppen har omlag 480 000 ansatte, og konsernet genererte en omsetning på over 60 milliarder euro i 2017.