Tog du ‘an?

0
139
Skjermdump fra mynewsdesk.com

Man trenger ikke ha påviste lesevansker eller dårlige briller for å snuble litt innimellom. Forskjellen mellom to temmelig like språk, kan være nok til å skape misforståelser. – Hæ, hva skal de med en klarsynt på eiersiden?

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Som skeptiker, til tider til det ekstreme, slo undertegnede øynene stort opp da denne overskriften dukket opp på skjermen: «Klarsynt träder inn som ägare och medlem i Nordic Vision Retail».

Tankene snublet i hverandre i løpet av det drøye minuttet det tok før misforståelsen var oppklart. – Hva skal det være godt for? Hva tror de en såkalt klarsynt skal oppnå for bedriften? Går det virkelig så dårlig med dem, at de tyr til desperate metoder?

Godt at det går an å le av seg selv og sine feil…