Mitsubishis konseptmodell Triton Absolute vist under Bangkok Motorshow

0
118

Mitsubishi Triton, som har navnet L200 i Europa, er nylig vist som konseptet Triton Absolute under den internasjonale bilutstillingen i Bangkok. Triton Absolute er en tøff og kompromissløs pickup utgave av produksjonsmodellen som på slutten av 2018 ble introdusert som helt ny i Asia og Australia.

Sammenlignet med produksjonsmodellen er Triton Absolute bredere, har større og kraftigere hjul og den er hevet 50 mm for økt bakkeklaring og lengre støtdempervandring.

De neste 12 månedene vil Triton Absolute bli vist på utstillinger verden over for å skape oppmerksomhet og for å høste tilbakemeldinger blant publikum og potensielle kunder. Er interessen stor og tilbakemeldingene positive kan det tenkes at den settes i produksjon.

Bangkok Motorshow er åpent for publikum mellom 27. mars og 7. april.