Midbec lanserer herlig retroinspirert tapetkolleksjon

0
112
RETRO: Fra tapetkolleksjonen Seven Sisters.

Fuglelkvitter, varmende sol og små skjøre knopper. Vårtegnene er der ute, og de har begynt å bidra, hver og en på sitt vis til vårens livlige melodi. Midbec lanserer nå kolleksjonen Seven Sisters som gir deg et innbydende hjem i vår.

Tapetkolleksjonen Seven Sisters av Miss Print er inspirert av stjernehopen Pleiadene, også kalt de Sju søstre, der alle mysterier og myter som assosieres med disse stjernene utforskes i kolleksjonens mønster.

Kolleksjonen fletter sammen influenser fra tidligere tider, med naturens undere i en moderne fargepalett av dype blå nyanser, jordaktige grønne toner og rike gule kulører.

Tapetkolleksjonen inneholder 41 tapeter fordelt på ni ulike mønster, og er laget på non-woven.