Optimera utvider tilbudet til proffen i vest

0
57
SOLID AKTØR: Reidar Øyjordsbakken, daglig leder, Kjartan Ingebriktsen, salgskonsulent og Glenn Antonesen, butikkansvarlig. Alle Bergen Festemateriell AS.

Bergen Festemateriell AS er en solid aktør innen verktøy og festemidler. Optimera tok nylig over alle aksjene i virksomheten og skal bidra til økt vekst. Optimera blir dermed en totalleverandør til proffen i vest.

De tre eierne av Bergen Festemateriell (BFM) har til sammen over 60 års erfaring med verktøy og festemidler. Med Optimera på eiersiden skal mer av denne erfaringen komme kundene til gode.

– Gjennom ti år har vi hatt jevn vekst og kan vise til gode resultater. En naturlig følge av vekst er mer tid på kontoret til administrative oppgaver, og mindre tid til det vi brenner for – nemlig fag og kunder, sier Reidar Øyjordsbakken, daglig leder i Bergen Festemateriell.

– Med Optimera i ryggen får vi en meget solid eier som vi kan vokse sammen med. Kundene vil ikke merke denne endringen annet enn et mer komplett sortiment og bedre tilgang på tjenester og løsninger som vil gi oss et vesentlig løft, fortsetter Øyjordsbakken.

Satser på proffen i vest

Bergen Festemateriell har siden oppstarten hatt et bevisst fokus på det profesjonelle markedet i Hordaland. Fagkompetanse, bredde i sortiment, stor lagerkapasitet, samt rask, god og skreddersydd service har vært deres fortrinn.

– Bergen Festemateriell har en unik posisjon i markedet i og rundt Bergen. Deres profil og varesortiment passer oss godt, sier Ole-Jørgen Mo, regionsdirektør vest i Optimera.

– Samtidig vil de utfylle vårt tilbud, og gjøre Optimera til en komplett leverandør i regionen. Vi har Montér byggevarehus på Os, Askøy, Åsane og Minde. På sistnevnte har vi eget kjøkkensenter og prosjektavdeling for dører og vinduer. I tillegg har vi elementproduksjon på Tysnes, flere Flisekompaniet-avdelinger og en Hansmark-avdeling med forskaling og betong. Sist, men ikke minst, får vi nytt regionslager i Os. Optimera satser på Vestlandet, og ikke minst Bergen, fortsetter Mo.

Skal vokse med dagens ressurser

Bergen Festemateriell fortsetter driften i Simonsviken Næringspark, der de har et lokale på rundt 1000 kvadratmeter og syv ansatte. På spørsmål om ambisjoner fremover, svarer Øyjordsbakken følgende:

– Byggeaktiviteten i hele vårt nedslagsfelt øker, og alle aktører har behov for verktøy og festemidler av høy kvalitet. Det har vi, i tillegg til høy servicegrad på flere områder. Sammen med Optimera styrker vi oss i markedet og blir mer synlige.