Marianne S. Bryhn ny CMO i Qicraft Group

0
63
Marianne Bryhn CMO Qicraft Group og Farhad Jabbari CEO Qicraft Group

Marianne har vært ansatt i Qicraft Group siden april 2019, og har rollen som CMO for Qicraft Group. De to siste årene har Marianne bodd i utlandet og har arbeidet som personlig trener og helsecoach samtidig som hun har utviklet sin egen nettbutikk innen området. Fra tidligere har Marianne bred erfaring innen ulike lederroller innen markedsføring og har arbeidet mye med den digitale revolusjonen i flere organisasjoner.

Marianne brenner for utvikling og forbedring, i alle deler av kundereisen. I tillegg er hun svært opptatt av kompetanseutvikling både for seg selv og sine ansatte. Marianne er en sterk lagspiller som alltid utviser energi og engasjerer menneskene rundt seg.

CEO for Qicraft Group, Farhad Jabbari sier; Qicraft og Technogym har startet på en reise der innovative produkter og digitale løsninger er av stadig større betydning for våre kunder. Marianne vil ha en sentral rolle for å sikre at vår merkevare og våre kundeopplevelser gjenspeiler dette.

Jeg er glad for å få være en del av det sterke teamet hos Qicraft og å få bli med på reisen som ligger foran oss i en bransje som står overfor store endringer, svarer Marianne Bryhn.

Qicraft er Nordens ledende partner for treningsutstyr og tilhørende tjenester for helse- og trening. Deres ambisjon er å hjelpe våre kunder med å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene innen helse og velvære. Navnet Qicraft skal reflektere de markedene de opererer i og bedriftens ambisjoner: Qi er energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.