Ett møbel – flere valg

0
54
VikingBad MIE baderomsmøbel. Avbildet sort eik LED lyslist ADA thin servant. MIRI sort servantbatteri og ODA 60 speil.

Nye MIE baderomsmøbel fra VikingBad leveres med et smart klikksystem som gjør at du enkelt kan bytte front og sidepanel. Velg farge og servant til samme pris!

Stiler består og stiler endrer seg. Tendensen nå er mindre fokus på trender og mer fokus på kvalitet. Badet skal være et velværerom, praktisk og hyggelig å være i, men også en forlengelse av egen identitet.

ETT MØBEL – FLERE VALG
Med nye MIE baderomsmøbler kan du velge hvilke farge du ønsker både på sidepanel og skuffefront – uten tillegg i prisen. Dette gjør det enkelt for deg å velge den stilen som passer for ditt bad. MIE møbler leveres med et smart klikksystem, slik at du enkelt kan bytte fronter og sidepanel dersom du ønsker å endre farge og stil.

DESIGN
MIE baderomsmøbler har et stilrent og tidløst design med flere smarte detaljer. Skuffene har full uttrekk og god dybde slik at du får best mulig oppbevaringsplass. Skuffefronter med fingergrip og sidevanger i glass gir et elegant uttrykk. 

SAMME PRIS
MIE baderomsmøbler leveres i alle tilgjengelige fargekombinasjoner, og passer til IDA og ADA servanter fra VikingBad. Velg farge og servant, til samme pris!