Flyvende start hos nye Biltema i Egersund

0
25
Køen var lang da Biltema åpnet dørene i Egersund

Det nye Biltemavarehuset på Tengs i Egersund har fått en «flying start» på flere måter. Hundrevis sto i kø i forkant av åpningen, og veteranflyet P-51 Mustang fløy oppvisning for de fremmøtte.

Biltema Airshow, med veteranflyet P-51 Mustang fløy oppvisning foran hundrevis som hadde stilt seg i kø for åpning av det nye Biltemavarehuset på Tengs i Egersund. De første kundene hadde vært på plass siden klokken 05.00, og køen på flere hundre meter gikk etter hvert helt ut i veien da det ble bestemt å åpne dørene noen minutter før klokken 8. 

Med gavekort på 500 kroner til de første hundre kundene og gode åpningstilbud var stemningen høy og åpningen suksessfull. Varehussjef Ingunn Ege er fornøyd med mottakelsen.

– Det er veldig gøy at så mange har møtt opp til vår åpning. Fredagen etter Kristihimmelfart er tradisjonelt sett en av Biltemas mest besøkte dager, og vi regner med rekord i Egersund i dag, uttalte hun på åpningsdagen.

3.700 kvadratmeter og over 19.000 varer

Vi har hatt en fin vekst i både omsetning og kundemasse siden vi først åpnet i Egersund. Derfor har vi på mange måter vokst ut av de gamle lokalene, og både kunder og ansatte har hatt behov for et større varehus å boltre seg på, sier Ege. 

Det nye varehuset er på 3.700 kvm og har Biltemas fullsortiment med over 19.000 ulike varelinjer.

– Det er bra at vi kan tilby våre kunder alle varene i vårt sortiment. Med store, lyse og oversiktlige lokaler gleder vi oss til å gi våre kunder en trivelig handleopplevelse i Egersund.

I over 50 år har Biltema utfordret markedet og presset priser på reservedeler, tilbehør og verktøy. Biltemas grunnvisjon er «å skape en rikere fritid for kundene, med gode produkter til riktig pris». Norge har i dag 64 Biltemavarehus fra Kristiansand i sør til Alta i nord.