Sony annonserer nytt super-teleobjektiv

0
20
Det nye objektivet fra Sony er verdens letteste i sin klasse og kommer med høyytelses autofokus, høy oppløsning og nydelig bokeh-effekt

600mm F4 G Master™ Prime Lens

Sony introduserte i dag et imponerende tilskudd til sin flaggskipserie av fullformat G Master-objektiver: FE 600mm F4 GM OSS super-telephoto prime lens (SEL600F40GM).

Det nye 600mm-objektivet inkluderer mange av Sonys mest avanserte teknologier, noe som gir fantastisk bildekvalitet med ekstraordinær hastighet og presisjon. Objektivet er det letteste i sin klasse med en vekt på kun 3040g, og gir fotografer som tar bilder av profesjonell sport, dyreliv og nyheter flere muligheter til å fotografere på lang avstand med utrolig nøyaktighet og detaljer.

– Med de to nye objektivene som ble annonsert i dag inkluderer vår E-mount-serie nå totalt 51 objektiver hvorav 33 fullformatsmodeller. Den tiende modellen i vår flaggskipserie G Master, den nye 600mm F4, hever standarden for hastighet, mobilitet og kontroll i et super-teleobjektiv, sier Yann Salmon Legagneur, Director of Product Marketing, Digital Imaging i Sony Europe.

– Ved å kombinere den 600mm lange rekkevidden med funksjoner som 20 fps opptak og AF/AE-beregning på 60 ganger per sekund på α9 eller ekstremt høy oppløsning og høy hastighet på α7R III, kan nå profesjonelle fotografer ta bilder det rett og slett ikke var mulig å ta før, sier han.

Pris og tilgjengelighet

FE 600mm F4 GM OSS vil være tilgjengelig i august 2019 til en veiledende pris på 145.000 NOK

Bli bedre kjent med objektivet her.