Ferien er over – Næringsavisens medarbeidere er åpne for tips

0
47
LATE DAGER: Det må innrømmes at det å komme i gang igjen etter fire uker ferie, ikke var fryktelig enkelt. Det å presse opp øynene en tidlig torsdags morgen, var svært tungt etter at sola over Kreta hadde satt sine spor på netthinna...

Etter late dager i inn- og utland, er både redaksjonen og markedsavdelingen i Næringsavisen igjen på plass på våre blå kontorstoler. Vi er stadig på jakt etter aktive skribenter og journalister fra alle landets fylker, og vi vil svært gjerne høre hva akkurat du ønsker å lese om.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Etter fire uker med noe som nesten må sies å være i overkant mye sol, har hverdagen nå altså innhentet oss igjen. Vi er klare som nyklekkede egg, til å servere deg spennende produktnyheter, nystartede bedrifter, gode tips og inspirasjon til ditt daglige arbeid.

Som vi tidligere har offentliggjort, så er vi på jakt etter journalister fra enhver krik og krok av vårt langstrakte land, og vi håper vi skal komme et skritt nærmere vårt mål i løpet av de nærmeste ukene og månedene. Har du selv et ønske om å jobbe med næringsrelaterte nyheter, ta kontakt med redaktøren på jobb@naeringsavisen.no. Kjenner du noen som du mener passer godt inn i konseptet vårt? Be vedkommende gjøre det samme.

Vi vil også gjerne vite hva akkurat du ønsker å lese mer om. Ønsker du mer om nystartede bedrifter, nye produkter, nye biler på markedet, navn fra nyhetsbildet eller noe annet? Sitter du inne med konkrete tips? Kontakt oss på tips@naeringsavisen.no.

Nyt resten av sommeren – gjerne utendørs! Høsten kommer før vi aner det…