Galaxy Watch Active2 – smartere, penere og mer personlig

0
67

Samsung Galaxy Watch Active2 er utviklet for å passe brukerens personlige stil og kommer derfor i to ulike størrelser, 40 eller 44 mm. og i tre ulike farger, alle i rustfritt stål.

Smartklokken er kompatibel med både Android og iOS, og har en ny digital roterende ramme for en intuitiv brukeropplevelse. Flere treningsformer enn noensinne kan registreres og den nye smartklokken byr også på smartere søvn- og stressregistrering, samt en innebygd løpetrener. Partnerskap med blant annet Spotify og Under Armour muliggjør morsommere og bedre trening og velvære.

Mandag introduserte Samsung det siste tilskuddet av smartklokker i Galaxyfamilien – Galaxy Watch Active2. Denne smartklokken har nye intuitive funksjoner og design for å kunne tilpasses enda mer mot brukerens personlige stil og hjelpe til å forbedre både helse og velvære.

– Markedet for smartklokker vokser fort, og vi hos Samsung er glade for å fortsette å utvikle nye og visjonære produkter på dette området. Med Galaxy Watch Active2 har vi tatt våre siste tekniske innovasjoner og pakket det inn i et enda mer luksuriøst design. Det gjør Galaxy Watch Active2 til en smartklokke som er både pen og mer personlig. Den gjør det mulig for brukerne å forbedre sin helse og velvære, sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager hos Samsung Norge.

Meningsfylt og tilpasset design for hver enkelt bruker

Galaxy Watch Active2 er utviklet for å være både stilfull og tilpasset hver enkelt bruker. Smartklokken kommer i to ulike størrelser – 44mm og 40mm i diameter og i tre ulike farger: svart, sølv og gull. Den har ny slank design i rustfritt stål med bakside i glass. Skjermen tar en større del av fremsiden som sammen med always-on-display, der urskiven er synlig når klokken ikke brukes, bidrar til følelsen av en vanlig klokke rundt armleddet. Alle versjoner kommer med en klokkerem i lær, men kan gjøres mer personlig gjennom et bredt sortiment av klokkeremmer og alternativer på urskiver. Med standardbredde på remmen kan du også bruke klokkerem kjøpt hos urmaker.

Med Galaxy Watch Active2 introduseres en ny oppgradering av Samsungs roterende ramme. Den er nå digital for å intuitivt navigere samtidig som skjermstørrelsen kan maksimeres. På den runde Super AMOLED-displayen kan brukeren rotere begge veier for å velge apper enkelt og naturlig, takket være det oppgraderte brukergrensesnittet One UI.

Den perfekte treningspartner for å nå helsemål

Galaxy Watch Active2 fungerer som en guide for å oppnå bedre helse og velvære. Den gir konkrete tips på hvordan du kan ta bedre valg i hverdagen når det kommer til kosthold, mosjon, mental helse og søvn.

Når det kommer til mosjon og trening kan smartklokken manuelt registrere mer enn 39 ulike treningstyper, der syv av de registreres automatisk – dette inkluderer løping, gåing, sykling, svømming, romaskin, ellipsemaskin (crosstrainer) og dynamisk trening. Med den oppgraderte løpetreneren kan man følge sitt tempo i realtid og velge syv ulike typer løpeprogram for å nå treningsmål. Galaxy Watch Active2 har nye innovative helsesensorer på baksiden – dobbelt så mange som sin forganger – som leser av raskere enn noensinne, slik at brukeren raskt får informasjon og kan få ut det meste av treningen sin.

Brukeren kan også måle og få oversikt over stressnivå gjennom Samsung Health, Samsungs helseplattform[1]. Galaxy Watch Active2 har også søvn- og stressregistrering hvor forbedrede analysealgoritmer for søvn kan hjelpe brukeren å oppnå et sunnere søvnmønster.

Opplev en sømløs tilkoblet livstil med Galaxyfamilien

Galaxy Watch Active2 gjør det enklere å holde seg tilkoblet til andre enheter, når man er ute av huset eller i bevegelse. Med 4G-forbindelse kan brukeren ringe og ta i mot samtaler eller holde seg oppdatert på sosiale medier, uten å ha telefonen i nærheten. Svar eller lik en tweet, se korte videoklipp eller en ny filmtrailer direkte på håndleddet. Galaxy Watch Active2 hjelper deg også på utenlandsreise da den støtter stemme- og tekstoversettelse i realtid for over 16 språk[2]. Med Spotify kan brukeren parkoble sin Galaxy Watch Active2 for å enkelt logge inn og styre eller lytte på musikk gjennom smartklokken.

For 4G-forbindelse har Galaxy Watch Active2 et digitalt simkort, kalt eSIM. Norske mobiloperatører som i dag tilbyr sine kunder eSIM for Galaxy Watch Active2 er Telia, Telenor og OneCall, og flere operatører ventes å lansere tjenesten i løpet av 2019.

For mer informasjon om eSIM og tilgjengelighet se https://www.samsung.com/no/wearables/galaxy-watch/esim/

Integrert del av Galaxys økosystem

Når Galaxy Watch Active2 er parkoblet til en Galaxy smartphone kan brukeren gjennom Watch Camera Controller ta bilder, starte en videoinnspilling, forhåndsvise bilder direkte på klokken eller bytte mellom kamera foran og bak på telefonen, direkte fra håndleddet. Med en Galaxy smartphone med trådløs batterideling kan brukeren også lade Galaxy Watch Active2, slik at man ikke behøver å ta med seg en ekstra lader på reise.

Andre Samsung-tjenester som brukeren får ta del av er blant annet Samsung Health, SmartThings og Samsung Pay[3]. Bruk Bixby for å starte en treningsøkt eller sjekk været. Enhetene i Galaxyfamilien er også beskyttet med Samsungs sikkerhetsplattform Samsung Knox.

Galaxy Watch Active2 har salgsstart tidlig i høst og de to størrelsene i rustfritt stål kommer i sølv, svart og gull med klokkeren i lær.

Veiledende pris:

Galaxy Watch Active2 4G Rustfritt stål 44mm: 4 990 NOK

Galaxy Watch Active2 4G Rustfritt stål 40mm: 4 790 NOK